m

This is Aalto. A Professional theme for
architects, construction and interior designers

Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

Top

Solid Interieurbouw is een jong en dynamisch bedrijf opgericht door Elco Knegtering.

In 2014 studeerde Elco af aan het Hout en Meubileringscollege met specialisatie tot Scheeps-Interieurbouw. Tijdens deze opleiding heeft hij o.a. een luxe motorsloep gemaakt van 6 meter lang. Na 8 jaar als interieurbouwer gewerkt te hebben in het bedrijfsleven is hij overgestapt naar het zelfstandigen bestaan en heeft hij Solid Interieurbouw opgericht.
Ondertussen is er een fusie ontstaan en is Solid Interieurbouw overgegaan in NewSolid interieur. Vanaf 2022 zijn zij gevestigd in Nieuw-Vennep in een nieuwbouw pand waar zij volledige totaal interieurs verzorgen voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

OPLOSSINGSGERICHT

OPLOSSINGSGERICHT

Mogelijkheden zien waar het voor anderen onmogelijk lijkt.

CREATIEF

CREATIEF

Naast praktisch mag een oplossing ook fraai zijn. Zowel in zijn geheel als in afwerking.

NAUWKEURIG

NAUWKEURIG

In de jachtbouw is een hoge graad van precisie en nauwkeurige afwerking noodzakelijk. Dit principe passen we toe op alle zaken die wij leveren.

OOG VOOR DETAIL

OOG VOOR DETAIL

Alles moet gewoon kloppen.

Vanuit de overtuiging dat het onmogelijke mogelijk is – en de passie voor houtbewerking, hechten hij veel waarde aan oprechte mensen die hij op basis van wederzijds vertrouwen kan helpen om hun interieurwensen te realiseren.


Solid Interieurbouw is geen productiebedrijf, ze zoeken échte oplossingen voor complexe interieurs. In nauwe samenwerking met interieurarchitecten bieden ze een complete uitvoering van ontwerp tot realisatie. Hierbij blijven ze altijd terugkoppeling houden met de klant om de sfeer die gewenst is goed neer te zetten.


Solid Interieurbouw is een eenmansbedrijf maar ze werken ook graag samen met betrouwbare partners. Denk hierbij aan aannemers, architecten, en medemeubelmakers die dezelfde visie uitstralen zodat ook grotere projecten mogelijk zijn.


Tevens zijn ze aangesloten bij het netwerk BNI. Het motto van BNI is; “geven loont” hierbij helpen zij mede ondernemers en werken ze graag samen!

HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN

CERTIFICERINGEN
& OPLEIDINGEN

CERTIFICATEN

SSB Erkend Leerbedrijf
BNI Member
De Hyacint, Lisse

VOLTOOIDE OPLEIDINGEN

Ondernemend meubelmaker/(Scheeps)interieurbouwer
Crebonr. 25019, specialisme: Scheeps(-interieur)bouw