m

This is Aalto. A Professional theme for
architects, construction and interior designers

Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

Top

MAATWERK
VERRASSEND
TOP AFWERKING

DIENSTEN

Echt maatwerk met een passie voor houtbewerking.

Solid Interieurbouw staat voor écht maatwerk met een passie voor houtbewerking. We komen persoonlijk bij u langs om aan de hand van uw persoonlijke wensen, de technische mogelijkheden en het beschikbare budget tot een passend ontwerp voorstel te komen.

WERKWIJZE

1
2
3
4
1
2
3
4

Maatwerk gesprek

Aan de hand van persoonlijke wensen, de technische mogelijkheden en het beschikbare budget maken we - eventueel in samenwerking met de interieurarchitect en de projectbegeleider - een op maat gemaakt voorstel. We houden er van het onmogelijke mogelijk te maken, dus daag ons uit!

Productie

Het voorstel wordt omgezet tot een 3D ontwerp, als praatstuk voor een vervolggesprek. Wanneer dit tot ieders volle tevredenheid is zetten we de productie in gang - met kwaliteits materialen, nauwkeurige afwerking en oog voor detail.

Transport

We steken veel tijd en zorg in de afwerking van de producten, dus we willen - net zo graag als u - dat alles in goede staat afgeleverd wordt. We zien er dan ook persoonlijk op toe dat het spik en span, zonder beschadigingen op locatie arriveert. Alles wordt vóór en na aflevering dubbelgechecked.

Plaatsing en Montage

Ook over de plaatsing en montage hoeft u zich geen zorgen te maken; we leveren turn-key op.

MEUBELS &
KEUKENS

Een meubel is niet zomaar een keuze,
die ga je samen aan zeggen wij altijd. Op basis van wederzijds vertrouwen en de passie voor houtbewerking die wij uitdragen, helpen wij graag de wens van u concreet te maken en te realiseren.

INTERIEURS

Totale inrichting en aankleding van interieurs nemen wij graag uit handen voor u. Hiervoor hebben wij nauw contact met onze architect waardoor wij er vanaf de beginfase al bij zijn. Dit alles om te ontzorgen en keuzes die gemaakt moeten worden in goede banen te leiden.

SCHEEPS INTERIEURS

Wij zijn gespecialiseerd in projecten met oog op de details. Hoogwaardige afwerking hoort bij luxe jachtinterieurs en daarom dragen wij zorg dat dit met ieder project wordt uitgedragen. Scheepsinterieur doen wij van klein tot groot, voor elk project hebben wij een passende oplossing.