m

This is Aalto. A Professional theme for
architects, construction and interior designers

Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

Top

DIENSTEN

Echt maatwerk met een passie voor houtbewerking

Solid Interieurbouw staat voor écht maatwerk met een passie voor houtbewerking. We komen persoonlijk bij u langs om aan de hand van uw persoonlijke wensen, de technische mogelijkheden en het beschikbare budget tot een passend ontwerpvoorstel te komen.

WERKWIJZE

1
2
3
4
1
2
3
4

Maatwerkgesprek

Aan de hand van persoonlijke wensen, de technische mogelijkheden en het beschikbare budget maken we – eventueel in samenwerking met de interieurarchitect en de projectbegeleider – een op maat gemaakt voorstel. We houden ervan het onmogelijke mogelijk te maken, dus daag ons uit!

Productie

Het voorstel wordt omgezet tot een 3D-ontwerp, als praatstuk voor een vervolggesprek. Wanneer dit tot ieders volle tevredenheid is, zetten we de productie in gang – met kwalitatief hoogwaardige materialen, nauwkeurige afwerking en oog voor detail.

Transport

We steken veel tijd en zorg in de afwerking van de producten, dus we willen, net zo graag als jij, dat alles in goede staat afgeleverd wordt. We zien er dan ook persoonlijk op toe dat het product spic en span, zonder beschadigingen, op locatie arriveert. Alles wordt voor en na aflevering gedubbelcheckt.

Plaatsing en Montage

Ook over de plaatsing en montage hoeft u zich geen zorgen te maken; we leveren turn-key op.

MEUBELS &
KEUKENS

Een meubel is niet zomaar een keuze,
die keuze ga je samen aan, zeggen wij altijd. Op basis van wederzijds vertrouwen en de passie voor houtbewerking die wij uitdragen, helpen wij graag jouw wens concreet te maken en te realiseren.

INTERIEURS

De totale inrichting en aankleding van interieurs nemen wij jou graag uit handen. Hiervoor hebben wij nauw contact met onze architect, waardoor wij er vanaf de beginfase al bij zijn. Dit alles om te ontzorgen en de keuzes die gemaakt moeten worden, in goede banen te leiden.

SCHEEPSINTERIEURS

Wij zijn gespecialiseerd in projecten die om oog voor details vragen. Een hoogwaardige afwerking hoort bij luxe jachtinterieurs en daarom zorgen wij ervoor dat dit ook met ieder project wordt uitgedragen. Scheepsinterieur doen wij van klein tot groot; voor elk project hebben wij een passende oplossing.