m

This is Aalto. A Professional theme for
architects, construction and interior designers

Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

Top

Solid Interieurbouw is een jong en dynamisch bedrijf, opgericht door Elco Knegtering.


In 2014 studeerde Elco af aan het Hout en Meubileringscollege met als specialisatie Scheepsinterieurbouw. Tijdens deze opleiding heeft hij onder andere een luxe motorsloep gemaakt van 6 meter lang. Na 8 jaar als interieurbouwer gewerkt te hebben in het bedrijfsleven is hij overgestapt naar het zelfstandigenbestaan en heeft hij Solid Interieurbouw opgericht.


Vanuit de overtuiging dat het onmogelijke mogelijk is, samen met de passie voor houtbewerking, hecht hij veel waarde aan oprechte mensen die hij op basis van wederzijds vertrouwen kan helpen om hun interieurwensen te realiseren.

OPLOSSINGSGERICHT

OPLOSSINGSGERICHT

Mogelijkheden zien waar het voor anderen onmogelijk lijkt.

CREATIEF

CREATIEF

Naast praktisch mag een oplossing ook fraai zijn. Zowel in zijn geheel als in de afwerking.

NAUWKEURIG

NAUWKEURIG

In de jachtbouw is een hoge graad van precisie en nauwkeurige afwerking noodzakelijk. Dit principe passen we toe op alle zaken die wij leveren.

OOG VOOR DETAIL

OOG VOOR DETAIL

Alles moet gewoon kloppen.

Solid Interieurbouw is geen productiebedrijf, ze zoeken échte oplossingen voor complexe interieurs. In nauwe samenwerking met interieurarchitecten bieden ze een complete uitvoering, van ontwerp tot realisatie. Hierbij blijven ze altijd in contact staan met de klant om de gewenste sfeer zo goed mogelijk neer te zetten.


Solid Interieurbouw werkt graag samen met betrouwbare partners. Denk hierbij aan aannemers, architecten en medemeubelmakers die dezelfde visie uitstralen, zodat ook grotere projecten mogelijk zijn.


Inmiddels is Solid Interieurbouw gefuseerd tot New Solid Interieur. Vanaf 2022 zijn zij gevestigd in Nieuw-Vennep en verzorgen zij totaalinterieurs voor zowel de particuliere als zakelijke markt.


Ook zijn ze aangesloten bij het netwerk BNI. Het motto van BNI is: ‘geven loont’, en dat voeren ze uit door mede-ondernemers te helpen en graag samen te willen werken.

HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN

CERTIFICERINGEN
& OPLEIDINGEN

CERTIFICATEN

SBB erkend leerbedrijf
BNI Member - De Hyacint, Lisse

VOLTOOIDE OPLEIDINGEN

Ondernemend meubelmaker/(Scheeps)interieurbouwer
Crebonr. 25019, specialisme: Scheeps(interieur)bouw